Maailmalle.netin uutisia

Kansainväliset EDUFI-työharjoittelupaikat haussa 19.9.–3.10.2017

Opetushallituksen EDUFI-työharjoittelupaikkojen haku ensi kevääksi on nyt käynnissä. EDUFI-paikat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haku päättyy ti 3.10.2017 klo 16.15.

EDUFI-harjoittelupaikkoja on tarjolla eri aloilla ja useissa eri maissa. Tällä hakukierroksella mukana on paikkoja Finpron ja Tekesin toimistoissa, Suomen edustustoissa, kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa, Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteissä, kehitysyhteistyötä tekevissä organisaatioissa sekä erilaisissa yrityksissä ja paikallisissa järjestöissä.

Harjoitteluun haetaan Opetushallituksen kautta. Opetushallitus tekee alkuvalinnan ja ehdottaa kuhunkin paikkaan 3–7 hakijaa. Lopullisen valinnan tekee työnantaja. Harjoitteluun valitut saavat Opetushallituksen apurahan.

Katso tarkemmat paikkatiedot ja hakuohjeet Opetushallituksen verkkosivuilta: Kansainvälinen harjoittelu opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Lue myös Maailmalle-tiimin harjoitteluspesialisti Niinan hakuvinkit blogistamme: Miten teen hyvän hakemuksen EDUFI-harjoittelupaikkoihin?


Palaa otsikoihin