Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Eläkkeen verotus Eestissä

Eläkkeen verotus Eestissä

Kysymys
Eläkkeen verotus Eestissä
Vastaus
Maailmalle.net auttaa erilaisten kansainvälistymismahdollisuuksien selvittämisessä sekä tarjoaa tietoa opiskelusta ja harjoittelusta ulkomailla ja mm. kansainvälisestä nuorisotoiminnasta. Verotukseen ja eläkkeisiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä suoraan asioista vastaavan viranomaisen puoleen, tässä tapauksessa verohallinto ja esim. Eläketurvakeskus.

Tietoja Viron verotuksesta löytyy englanniksi Viron vero- ja tullihallinnon verkkosivulta: Estonian Tax and Customs Board.

Lisätietoa ulkomaan työskentelyn verotuksesta löydät paikallisen verotoimiston lisäksi Suomen verohallinnon sivuilta: Kansainväliset tilanteet.

Tietoa eläkeasioista saat omasta eläkelaitoksestasi tai Eläketurvakeskuksesta: Eläketurvakeskus.
Back to top