Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Mihin maihin CIMOn kautta voi lähteä opiskelemaan?

Mihin maihin CIMOn kautta voi lähteä opiskelemaan?

Kysymys
Mihin maihin CIMOn kautta voi lähteä opiskelemaan?
Vastaus
CIMOn kautta ei oikeastaan voi hakea ulkomaille opiskelemaan, sillä CIMO ei välitä opiskelupaikkoja. Ainoastaan CIMOn kautta haettavaan Venäjän valtion apurahaan sisältyy myös opiskelupaikka. Lue lisää Cimo.fi-palvelusta: Venäjän valtion apurahat >>

CIMO tarjoaa neuvontaa ja tietoa siitä, miten edetä opiskelupaikan etsimisessä, jos olet kiinnostunut tutkinto-opiskelusta ulkomailla. Varsinainen opiskelupaikan haet kuitenkin itse. Lue lisää koko tutkinnon suorittamisesta ulkomailla: Opiskelu ulkomailla >>

Jos olet kiinnostunut opiskelijavaihdosta, kannattaa sinun olla yhteydessä ensiksi oman oppilaitoksesi kansainvälisten asioiden koordinaattoriin tai vastaavaan henkilöön.

Back to top