Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Minua kiinnostaa lääketieteen opiskelu Venäjällä, mutta olen suorittanut vain alkeiskurssin venäjän kielessä. Voinko silti hakea Venäjälle opiskelemaan?

Minua kiinnostaa lääketieteen opiskelu Venäjällä, mutta olen suorittanut vain alkeiskurssin venäjän kielessä. Voinko silti hakea Venäjälle opiskelemaan?

Kysymys
Minua kiinnostaa lääketieteen opiskelu Venäjällä, mutta olen suorittanut vain alkeiskurssin venäjän kielessä. Voinko silti hakea Venäjälle opiskelemaan?
Vastaus
Kyllä voit. Ne, jotka eivät osaa venäjää, voivat hakeutua ensin lukuvuodeksi niin sanottuun valmistavaan tiedekuntaan opiskelemaan venäjän kieltä ja tulevan opiskelualan aineita venäjäksi. Valmistavaan tiedekuntaan hakevilta ei vaadita venäjän taitoa. Varsinaiset lääketieteen opinnot ovat venäjän kielellä.

CIMOssa hallinnoitavasta Venäjän valtion apurahaohjelmasta voi hakea apurahaa perustutkinto-opintoihin Venäjällä, myös valmistavassa tiedekunnassa. Lue lisää: Maatieto.net: Venäjä >>

Back to top