Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Olen kiinnostunut hakemaan töitä Britanniasta. Voisiko CIMOn neuvontapalvelut auttaa minua työnhaussa?

Olen kiinnostunut hakemaan töitä Britanniasta. Voisiko CIMOn neuvontapalvelut auttaa minua työnhaussa?

Kysymys
Olen kiinnostunut hakemaan töitä Britanniasta. Voisiko CIMOn neuvontapalvelut auttaa minua työnhaussa?
Vastaus
Työ- ja elinkeinotoimistoissa toimivat EURES-neuvojat ovat oikea neuvontataho Euroopan maiden työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. He neuvovat esim. työttömyyskorvauksen siirtoon ja viranomaisasioihin liittyvissä asioissa ja heillä on käytössään maakohtaisia linkkilistoja työnhakijan avuksi. Lue lisää: EURES - Töihin Eurooppaan >>.

CIMOn neuvontapalvelut on erikoistunut neuvomaan opiskeluun, vapaaehtoistyöhön, harjoitteluun ja muihin kansainvälistymisvaihtoehtoihin liittyvissä kysymyksissä. Maailmalle.net-palveluun on kuitenkin kerätty jonkin verran tietoa ja linkkejä myös työskentelystä ulkomailla, ks. Palkkatyö ulkomailla >>. Esimerkiksi Allianssin nuorisovaihto tarjoaa mahdollisuuden lähteä hotellitöihin Britanniaan.

Back to top