Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Opiskelen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Etsin työharjoittelupaikkaa Euroopasta ensi kesäksi. Mistä löytäisin työharjoittelupaikan?

Opiskelen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Etsin työharjoittelupaikkaa Euroopasta ensi kesäksi. Mistä löytäisin työharjoittelupaikan?

Kysymys
Opiskelen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Etsin työharjoittelupaikkaa Euroopasta ensi kesäksi. Mistä löytäisin työharjoittelupaikan?
Vastaus
Korkeakouluopiskelijat voivat päästä harjoittelemaan Eurooppaan Erasmus-ohjelman tuella. Korkeakoulut saattavat järjestää paikkoja, mutta harjoittelupaikan voi etsiä myös itse. Tietoa Erasmus-harjoittelusta: Erasmus-harjoittelu korkeakouluopiskelijoille >>

CIMOn kautta voi hakea harjoitteluun esim. Finpron toimistoihin. Paikkoja voi olla tarjolla myös Euroopassa. Haettavana olevat paikat julkaistaan sivuillamme, kun haku alkaa. Voit lukea lisää ohjelmasta Cimo.fi-verkkopalvelusta: Organisaatio-ohjelmat >>

Jos harkitset Euroopan ulkopuolisia vaihtoehtoja, tutustu CIMOn maaohjelmien hakuun. CIMO maaohjelmat: Maaohjelmat >>

Harjoittelupaikkaa voi myös hakea niin kuin mitä tahansa työpaikkaa. Työnantajia voit etsiä esim. EURES-portaalin kautta. Vinkkejä työnhakuun: Töihin Eurooppaan >>

Back to top