Skip to Content

Usein kysyttyjä kysymyksiä

UKK

Hae kysymyksiä ja vastauksia ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muista kansainvälistymisen mahdollisuuksista. Voit lähettää meille myös oman kysymyksesi, vastaus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikon kuluessa kysymyksen vastaanottamisesta.

Kysymykset vastauksineen tallennetaan ja osa niistä julkaistaan sivustolla. Julkaistut kysymykset toimitetaan siten, että kysyjän henkilöllisyys ja muut tunnistamista helpottavat seikat eivät tule esille.

Voit aina kysyä henkilökohtaista neuvontaa myös Maailmalle-neuvontapalveluista verkkolomakkeella ja puhelimitse.

Usein kysyttyjä kysymyksiä › Voiko Etelä-Amerikassa opiskella lääketiedettä englanninkielisessä ohjelmassa?

Voiko Etelä-Amerikassa opiskella lääketiedettä englanninkielisessä ohjelmassa?

Kysymys
Voiko Etelä-Amerikassa opiskella lääketiedettä englanninkielisessä ohjelmassa?
Vastaus
Espanjan kielen sujuva hallinta on yleensä edellytys opiskeluun Etelä-Amerikassa. Brasiliassa portugalin kielen taito on tärkeää. Tietoa opiskelusta on saatavilla yleensä vain maan omalla kielellä.

Kannattaa ottaa huomioon, että monet Etelä- ja Keski-Amerikan maat eivät ylläpidä portaaleja, jonne olisi koottu perustietoa opiskelusta.

Usein kannattaa aloittaa sillä, että etsii itseä kiinnostavan maan yliopistoja ja tutkii suoraan heidän sivuiltaan mahdolllisesti tarjolla olevia englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Yliopistoon voi ottaa myös suoraan yhteyttä ja tiedustella opiskeluvaihtoehtoja.

Perustietoa Etelä-Amerikassa opiskelusta löydät CIMOn Maatieto.net-palvelusta: Maatieto.net: Etelä-Amerikka >>

Back to top