Skip to Content

Tietoa Maailmalle.net-palvelusta

Maailmalle.net on Opetushallituksen tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu. Maailmalle.net otettiin käyttöön lokakuussa 2002. Palvelu uudistettiin vuonna 2010.

Maailmalle.net on tarkoitettu ulkomailla opiskelusta, harjoittelusta ja muunlaisen kansainvälisen kokemuksen hankkimisesta kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Toimituskunta

Niina Juuti
Ilmari Nokkonen
Linda Tuominen (päätoimittaja)

Yhteydenotot sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)oph.fi

Palvelun toteutus

Tekninen ja graafinen toteutus: Innofactor.

Tekijänoikeudet

Oikeudet Maailmalle.net-verkkopalvelussa julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain (404/1961) ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Opetushallituksella tai muulla asiakirjan yhteydessä ilmoitetulla tiedontuottajalla.

Aineiston käyttöä koskevissa asioissa ota yhteyttä Opetushallitukseen osoitteella palaute(at)oph.fi tai Maailmalle.netin päätoimittajaan.

Kuvien copyright: Opetushallitus tai valokuvaaja, jonka nimi on mainittu kuvan alla. Etusivun kuvat: Yadid Levy/Norden.org, Opetushallitus, Liisa Valtonen ja Suomen kuvapalvelu.

Oikeudellinen varauma

Maailmalle.net-verkkopalvelu pyritään pitämään ajantasaisena. Opetushallitus ei kuitenkaan vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Opetushallitus ei ota vastuuta niistä ulkopuolisten tuottamista aineistoista, joihin palvelun sivuilta on tehty linkki. Opetushallitus ei vastaa myöskään tietoverkkojen käyttökatkoista tai muista teknisistä häiriöistä aiheutuvista vahingoista.

Palaute

Palautetta verkkopalvelustamme voi antaa sähköpostitse osoitteella palaute(at)oph.fi

Palvelun rahoittajat

Opetushallitus ja Euroopan komission Erasmus+ ohjelma. Komissio ei vastaa verkkosivujen sisällöstä.

Päivitetty 15.03.2017   Tulosta
Back to top